Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Ikke helt slik påske jeg så for meg

  • 17.04.2017 kl.20:50

Nå er påsken ganske snart over. I morgen så er hverdagen tilbake og det skal jeg ærlig innrømme skal bli veldig godt. Denne påsken her ble ikke helt som forventet for å si det sånn. Det var litt som skjedde i løpet av ferien som egentlig var veldig negativt, men som har blitt til noe positivt allikevel. Jeg vil ikke si så alt for mye om det akkurat nå, men livet lyser nå og det er rett og slett deilig. Jeg tror jeg trengte dette her selv om det føltes tungt på førsten. 

Ellers så kan jeg ikke akkurat si at vi har hatt været med oss i påsken heller. Mange vil vel sikkert ha snø og kunne gå på ski å reise på fjellet. Jeg er ikke akkurat den personen. Jeg hater å stå på ski, og jeg hater snø noe vi faktisk har fått nå i løpet av ferien. Hytte turer kan være koselig, men det er ikke noe som har skjedd i år, og det gjør egentlig ingenting. Jeg har fått gjort litt, og har virkelig kost meg i påsken så jeg klager ikke ;)


Jeg er også inn i svangerskaps uke 24 i dag. Tiden går så utrolig fort om dagen at jeg blir nesten litt skremt. Sjansen for at barnet kan overleve utenfor magen min blir bare større og større for hver dag som går. Det tryggeste er selvfølgelig at han holder seg i magen i mange uker til, men det er litt betryggende at han kan overleve hvis det skulle skje noe snart. Det er vel ikke 100% sikkert at han overlever om han skulle ha kommet til verden akkurat nå, men det blir bare tryggere og tryggere for hver dag som går. Selv om jeg håper at han kan holde seg i magen frem til jeg har termin!

 

3 Kommentarer

Nina c

17.04.2017 kl. 22:14
<3

Marianne Wagner

18.04.2017 kl. 10:25
Utrolig inspirerende blogg! Jeg synes det er så gøy å se at du i en alder av 22 år, har snart 3 barn. Jeg er ung mor selv, og det er så topp å vise at vi faktisk kan. Selvom jeg ikke var like tidlig som deg. Heier på deg :)
Marianne Wagner: Tusentakk så utrolig koselig å høre :-) Vi unge mødre er minst like flinke som de eldre! ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits