Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Jeg angrer ikke

  • 17.03.2017 kl.21:23

Nå er det ikke lenge til jeg er halvveis i svangerskapet. Det har gått så utrolig fort at det nesten er litt skremmende. Tenk om jeg hadde tatt abort? Hvordan hadde egentlig livet mitt vært nå? Det er faktisk noe jeg tenker veldig mye på, og jeg får så utrolig vondt i kroppen når jeg tenker på om jeg hadde tatt abort. Nå i det siste så har jeg kjent den lille bevege seg utrolig mye inne i magen min. Babyen har blitt veldig aktiv, og jeg synes magen min har blitt litt større på kort tid nå. Det merkes at jeg vokser, og jeg føler på mange måter at jeg vokser på flere måter. 

Når jeg fant ut av denne graviditeten her, så var jeg veldig usikker på alt. Jeg var usikker på om jeg kom til å ta det rette valget, eller om jeg kom til å ta et feil valg.

Jeg har hatt det utrolig vanskelig i tiden etter at jeg fant ut av graviditeten, og jeg har virkelig fått gått igjennom en veldig vanskelig periode i livet mitt. En liten stund så følte jeg at hele verden kom til å gå under, og at jeg ikke kom til å klare meg i det hele tatt. Nå er jeg ikke lenger i kjelleren, og jeg har fått et helt annet syn på livet enn det jeg hadde for noen måneder tilbake. Jeg føler jeg har blitt veldig mye sterkere etter denne graviditeten her, og jeg både vet og tror at jeg kommer til å vokse enda mer på kort tid. Jeg er ikke så redd for fremtiden lenger! 

Jeg er så glad den dag i dag at jeg ikke tok abort. Jeg føler allerede nå at jeg hadde angret utrolig mye om jeg hadde gjort det. Jeg er en person som angrer veldig mye på de gale valgene jeg tar i livet. Når jeg har tatt et feil valg, så går jeg konstant og tenker på det dumme jeg har gjort. Jeg er veldig sånn som virkelig angrer på ting i livet, så derfor er det så vanskelig for meg å ta det riktige valget, fordi jeg er så redd for hva som kommer til å skje hvis jeg tar det gale valget istedenfor det rette valget. 


 

4 Kommentarer

liveterherlig93

17.03.2017 kl. 21:36
bra du ikke tok:)
liveterherlig93: Ja, da hadde jeg angret :/ Så er glad for valget mitt :-)

Marita

18.03.2017 kl. 10:01
Gratulere så masse ❤ gled deg over det nye livet i magen din💕 Jeg har tre flotte barn , og når sistemann kom skjønte jeg at nå var familien komplett ❤
Marita: Tusen takk<3 Det er så koselig med barn. Jeg hadde ikke hatt et liv hvis jeg ikke hadde hatt barn tror jeg, hehe :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits